Shalin 2015


Quick View of Eco Adventures

Quick View of Eco Adventures
30 Aug 2014
PROGRAM AND COSTS
PROGRAM AND COSTS

PROGRAM & COSTS

Seuraavaa matkaa suunnitellaan toteutettavaksi vuoden 2015 aikana. Matka suuntautuu tällä kertaa Länsi-Keniaan, Cheranganin vuorille, jossa paikallinen alkuperäisheimo pitää yllä matkailukohdetta ekoidealla.

Cherangany Hills Eco-Lodge tarjoaa turistille mahdollisuuden nähdä ja tutustua paikalliseen luontoon ja kulttuuriin aidossa ympäristössä, sekä kokea, millaista on maaseutuelämä kenialaisessa vuoristokylässä. Moninainen luonto vuorineen ja sademetsineen, lähellä tuotettu puhdas, ravitseva ja herkullinen ruoka sekä ystävälliset ihmiset takaavat matkailijalle ainutkertaisen elämyksen!

Updates and comments – write to Santtu Salo santtu.salo22 (@) gmail.com for more details– or Call: +358 458 64 72 71

 

Possible Activities and Volunteer Options

Share

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *